Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gothic styl

2. 1. 2011

gg6.jpgSlovo Gothic pochází z anglického goth=duch a bude to pravděpodobně od jejich vzhledu a zálibě v hřbitovech .Je to pravděpodobně životní styl jedinců kteří na sebe chtějí upoutat pozornost a proto se oblekají do extravagantních modelů.( což samozřejmě nikomu neberu a nikomu nevyčítám , at si má každej klidne svůj styl).Dívky nosí děravé punčochy na podvazcích, vysoké těžké boty, stříbrné spony v pracně vymodelovaném účesu. Pas mají uvězněný v krajkovém korzetu a po jemných ručkách si nechávají plazit černé silonové rukavičky. Je to jen výkřik ze tmy a nebo něco víc? Co znamená a prezentuje "gothic styl"? Kdo jsou gotici?
Toto je asi nejtěžší otázka, pro nejednoho člověka a to dokonce i pro samotné gotiky.Občas se i někde na intrnetu můžete dočíst jak se "vyznavači" tohoto stylu ptají jeden druhého co to vlastně je za styl.
Gothic styl...... když se řekne Gothic styl všem se asi jako prví vybaví lidi bílí jako zeď, celý v černým a dlouhé černé vlasy.....no ona je to i trochu pravda protože pro lidi co jsou goths je černá barva asi nejhezčí barvou jenomže Gothic není jen o vzhledu je to i styl myšlení, styl hudby prostě styl života .Goths lidi jsou typičtí tím že mají časté deprese (při depresi jsou schopni i skočit z okna jediné co jim v tom brání je rodina, přátelé, atd.) , jsou smířeni se smrtí v podstatě se na ní těší, protože pro ně je smrt jen začátek.
 

f38227446d_14025414_o2.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

co to je za keci???

(Lathenia, 13. 5. 2011 6:49)

vis ty vubec co je to derpese?deprese je nemoc.to o cemty mluvis je stres,a ten zaziva kazdej-rodina,pratele,lasky,deti,skola a podobne..MOZNA ze gothic jsou vic ve stresu ale to jenom diky totalni netoleranci lidi a vubec kuoli jejich ,,idealismu,,.prptoze ,,normalni,, lidi nedokazou mit vlastni nazor a sou porad ve stadu jak ovce...

Re: co to je za keci???

(Elii a ilii, 10. 12. 2011 20:41)

Uklidni se to je náš názor :) :D :P

Good

(Viki, 5. 1. 2011 18:03)

Good článek holčiny moe .. <3 =))))

Re: Good

(Elii a Ilii, 5. 1. 2011 19:42)

dekujem <3 :)

 

 


Poslední fotografie


Statistiky

Online: 1
Celkem: 64986
Měsíc: 441
Den: 39